Despre noi

logo

Despre noi

Am lansat Genator.ro – magazin online cu scaune de gaming și birouri – având ca obiective principale confortul sporit al clienților noștri și dorința de a le oferi acestora produse de cea mai înaltă calitate. Iar pentru a ne îndeplini misiunea, am format o echipă tânără, cu personalitate și extrem de energică și proactivă.

Colegii noștri sunt la curent cu toate noutățile din domeniul gaming-ului și caută inspirație în cele mai recente descoperiri tehnologice. Astfel, reușesc să vină cu idei inovatoare și să construiască modele de scaune de gaming și birouri cu design unic, modern, ergonomic. Folosim materiale de cea mai bună calitate, finisăm produsele cu multă atenție și ne asigurăm că acestea sunt 100% funcționale și sigure.

Cooperăm, de asemenea, cu SGS, TUV, BIFMA și alte sisteme de certificare în managementul calității, pentru a asigura un standard ridicat de calitate pentru scaunele și birourile de gaming pe care le comercializam.

Iar pentru că ne dorim un serviciu fără cusur de la primul click pe site și până la finalizarea comenzii, colegii noștri sunt oricând pregătiți să intre în contact cu clienții, pentru ca aceștia din urmă să facă cele mai bune alegeri într-un timp optim.

Care sunt valorile după care ne ghidăm în cadrul companiei?

Diversitate

Apreciem viziunile și personalitățile diferite ale colegilor noștri, deoarece credem că diversitatea aduce plus valoare companiei, dar mai ales clienților noștri.

Pasiune

Pentru tehnologie, pentru gaming, pentru scaune și birouri de gaming de care te îndrăgostești de la prima utilizare.

Calitate

Aceasta primează în tot ceea ce facem, fie că vorbim despre produsele finite, disponibile pe site, fie că vorbim despre servicii ori proceduri interne.


Așadar, de ce să cumperi un scaun de gaming sau un birou de pe Genator.ro?

  • Cooperăm cu furnizori de certificare a calității, pentru a comercializa scaune de gaming și birouri de o calitate superioară,
  • Producem o gamă variată gamă de produse, din care poți alege produsul potrivit pentru tine,
  • Plătești online, rapid și sigur, și primești comanda în 24 – 48 h,
  • Beneficiezi de transport gratuit la orice comandă plasată pe ro
  • Dacă ai întrebări suplimentare referitoare la produsele noastre, ne poți contacta la 0730.20 5.051.

Genator.ro este magazinul tău online de scaune de gaming și birouri. Achiziționează cu încredere și bucură-te oricând de confort sporit și de designul modern, ergonomic al produselor noastre!

Scaun Gaming Genator V1 Negru
Scaun Gaming Genator V4 Negru