Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru
Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Scaun Gaming Genator V5, piele ecologică, suport picioare, Albastru, cu masaj lombar

839lei

Disponibilitate: Stoc epuizat SKU: 8823 ALBASTRU Categorie:

Gamă variată

de produse

Transport gratuit

la orice comandă

Plată online

securizată

Consultanță

0730 20 50 51

Livrare în

24 - 48h

Descriere

Modelul V5, inspirat de scaunele de curse, cu tapițerie din piele ecologică, de calitate superioară și toate funcțiile importante ale unui scaun de gaming cu performanță reală, impresionează prin designul său în două tonuri de culoare și materialul rezistent al tapițeriei.

Designul sport, de curse, este combinat cu o ergonomie de neegalat datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, a pernelor și cotierelor de sprijin reglabile și versatile. Genator V5 asigură un confort perfect chiar și în sesiuni lungi de jocuri sau sesiuni de lucru – și asta pe o perioadă îndelungată.

Suportul pentru picioare permite o poziție relaxantă culcată. În acest scop, spătarul scaunului poate fi înclinat pe spate, asigurându-vă confortul ore în șir în timpul jocurilor intensive. Confortul scaunelor este completat de cotierele reglabile 4D sus-jos, dreapta-stânga.

Setările diverse pentru spătar, cotiere, scaun și roți permit tuturor să găsească poziția corectă, scaunul fiind potrivit atât pentru a lucra la birou, cât și pentru jocuri pe computer și pentru relaxare.

Stil professional motor-sport:

Atrăgător din punct de vedere vizual și funcțional, acest scaun vă crește potențialul atunci când vă jucați sau lucrați.

Scaunul de gaming Genator V5 este inspirat de scaunul mașinilor de curse, nu numai că moștenește avantajul scaunului de curse, însă  scaunul este, de asemenea, mai ușor și mai flexibil, vă menține o postură confortabilă după multe ore de joc sau de muncă.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Proiectare ergonomică:

Ergonomia scaunului asigură nu numai o postură corectă și sănătoasă, ci asigură și un confort de lungă durată. Scaunul susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, fiind realizat din spumă cu memorie de înaltă calitate.

Spătarul ergonomic cu perne pentru gât și zona lombară vă oferă suport pentru coloană vertebrală. Ameliorează durerile de spate și oboseală în sesiunile lungi de jocuri sau în orele îndelungate la birou.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Relaxare pură:

Extindeți suportul pentru picioare, ridicați picioarele, înclinați scaunul pe spate și relaxați-vă complet. Sesiunile de lucru sau de joacă vor fi mai plăcute și mai eficiente.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Multifuncțional:

Datorită gradului ridicat de personalizare a poziției de ședere, sesiunile lungi de joc sau muncă relaxantă sunt susținute în mod special.

Poate fi ajustat în multiple poziții având toate  opțiunile pentru cea mai confortabilă ședere: poate fi rotit 360 de grade, spătarul poate fi rabatat, scaunul poate fi reglabil și pe înălțime, cotierele 4D, perna pentru gât și perna lombară, sunt de asemenea, reglabile pentru a vă aduce în poziția corectă.

Siguranță și confort

Materialele din care este construit scaunul de gaming Genator V5 sunt extrem de rezistente, precum spumă cu memorie ori polipropilenă pentru baza stelată mobilă cu 5 roți anti-derapante, acest scaun poate fi folosit în siguranță de orice membru al familiei.

Scaunul susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, fiind realizat din spumă cu memorie de înaltă calitate și prevăzut cu perne reglabile la nivel lombar și cervical.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Durabil și protector

Cadrul metalic rezistent și baza din polipropilenă rezistentă pot suporta până la 150 kg. Tapițeria din piele sintetică asigură o atingere placută, iar pistonul asigură mai multă stabilitate și siguranță.

Spuma cu memorie este utilizată la toate scaunele GENATOR, ceea ce garantează durabilitatea și confortul maxim.

Șezutul și spătarul sunt îmbrăcate în piele ecologică, rezistentă la frecare și ușor de curățat.

Genator V5 este un scaun de gaming cu caracteristici ergonomice, realizat la standarde ridicate, în condiţii de calitate, mediu, sănătate şi securitate, care confirmă cea mai înaltă calitate.

Tapițerie de ultima generație

Fie că este vorba de țesătură textilă, piele sintetică sau piele reală, GENATOR folosește doar cele mai bune materiale!

Tapițeria este din piele ecologică, rezistentă la frecare și extrem de plăcută la atingere, asigură un mediu uscat și igienic, împiedicând transpirația și asigurând o bună ventilație, chiar și în timpul multor ore de utilizare.

Deoarece este disponibil în diferite combinații de culori, veți găsi garantat un model care să se potrivească perfect cu restul mobilierului.

Spumă cu memorie de înaltă calitate

Spuma cu memorie ajută la creșterea confortului și susține o postură de ședere dinamică și sănătoasă.

Cotiere 4D reglabile

Cotierele confortabile, reglabile în  patru direcții – sus-jos, dreapta-stânga, fabricate dintr-un material moale și rezistent la deformări, vă permit să vă odihniți brațele si să le reglați în cea mai bună poziție pentru jocuri.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Suport pentru picioare, reglabil și confortabil

Prin extinderea suportului de picioare, așezat imediat sub șezutul scaunului, este asigurată relaxarea totală, scaunul transformându-se într-un șezlong.

Roți anti-derapante

Roțile scaunul de gaming sunt realizate din material special conceput pentru protecția podelelor.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Mecanism TILT

Scaunul este dotat cu mecanism TILT, ce permite utilizatorului un balans relaxant, experiența jocului fiind una maximă, scaunul  putându-se regla în funcție de nevoile d-voastră: atât înălțimea scaunului cât și unghiul spătarului, de la 90 la 180 de grade, poziția poate fi complet adaptată la cerințele individuale.

Pentru a activa funcția de balansare a scaunului, trebuie să trageți manetă spre exterior. Funcția de balansare, prietenoasă cu spatele este acum activată, iar spătarul se adaptează la mișcările scaunului. Veți obține un confort scaun optim.

Dacă doriți să opriți funcția de balansare, pur și simplu apăsăți din nou manetă spre interior și funcția este dezactivată. Spătarul este acum blocat în poziția setată.

Piston cu mecanism GAS-LIFT

Mecanism cu o rezistență sporită în timp, ce permite utilizatorului să poată regla înălțimea scaunului printr-o simplă acționare a manetei.

Baza din polipropilenă rezistentă

Baza stea standard pentru acest model este din polipropilenă piramidală, cu rezistență foarte mare la uzură și ușor de întreținut.

Scaun Gaming Genator V5 Albastru

Culoare vibrantă

Scaunul de gaming Genator V5, un scaun de birou destinat pasionaților de gaming și nu numai, o piesă de mobilier futuristă, creează un ambient energic în orice încăpere, surprinde prin culoare și încântă de la prima utilizare, fiind modern și versatil.

 

Marca: GENATOR

Model: V5

Culoare: Alb/Albastru

Dimensiuni șezut: 56 cm

Înălțime reglabilă șezut

Greutate maxim admisă: 150 kg

Tapițerie: Piele ecologică, rezistentă la frecare

Cadru: Metalic

Materiale: Spumă cu memorie, burete respirabil

Cotiere 4D reglabile

Roți antiderapante

Bază stelată stabilă din PP rezistent

Piston: Gaz

Mecanism Tilt, care permite balansarea și înclinarea spătarului

Funcție recliner, 90-180 grade, care permite reglarea în poziție culcat

Înălțime reglabilă șezut

Pivotant până la 360 °

Greutate brută: aprox. 18 kg

Ușor de montat.

 

Ștergeți murdăria ușoară cu o cârpă umedă, din bumbac.

Se aspiră suprafețele numai cu un accesoriu adecvat.

Pentru curățare vă recomandăm o cârpă de bumbac umezită cu apă călduță.

Informații suplimentare

Greutate 16 kg
Brand

Model

V5

Culoare

Greutate maximă

Lățime șezut

Lățime spătar

52 cm

Adâncime șezut

52 cm

Înălțime spătar

84 cm

Înălțime totală scaun

125-135 cm

Material

Suport picioare

Mecanism Tilt

Permite balansarea și înclinarea spătarului

Funcție recliner

90-180 grade, care permite reglarea în poziție culcat

Cotiere

Cotiere reglabile 4D

Pivotant

360 °

Tip bază

Piston

Gaz

Greutate scaun

aprox. 18 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Gaming Genator V5, piele ecologică, suport picioare, Albastru, cu masaj lombar”