Scaun Gaming Genator V8 Negru/Albastru
Scaun Gaming Genator V8 Negru/Albastru
Scaun Gaming Genator V8 Negru/Albastru
Scaun Gaming Genator V8 Negru/Albastru
Scaun Gaming Genator V8 Negru/Albastru
Scaun Gaming Genator V8 Negru/Albastru

Scaun Gaming Genator V8, piele ecologică, Negru/Albastru

569lei

SKU: SIG GENATOR 8191 NEGRU/ALBASTRU Categorie:
Credit module TBI Pay 3.2.0

142.55 Lei x 4 rată

Gamă variată

de produse

Transport gratuit

la orice comandă

Plată online

securizată

Consultanță

0730 20 50 51

Livrare în

24 - 48h

Descriere

Scaunul pentru gaming Genator V8 este un scaun de birou destinat pasionaților de gaming și nu numai, o piesă de mobilier futuristă ce creează un ambient energic în orice încăpere. Designul sportiv întâlnește funcționalități ergonomice sofisticate. Designul ergonomic oferă un suport foarte confortabil pentru cap, umeri și talie pentru a obține cea mai bună experiență de ședere. Vizual, se caracterizează prin contrastele de culoare în aspect bicolor și linii rotunjite.

Este modern și versatil, fiind o combinație de ergonomie, sport și funcționalitate, precum și cele mai noi tehnologii care surprind prin culoare și încânta de la prima utilizare.

Liniile fine, curbate ale scaunului se potrivesc perfect cu voioșia culorilor. Cu toate acestea, imprimeul ales, în diferite unghiuri, și negrul cotierelor și al roților dau o notă sport acestui produs.

Design modern și ergonomic

Genator V8 este un scaun pentru gaming cu caracteristici ergonomice, realizat la standarde ridicate, în condiţii de calitate, mediu, sănătate şi securitate, care confirmă cea mai înaltă calitate.

Ergonomia scaunului asigură nu numai o postură corectă și sănătoasă, ci asigură și un confort de lungă durată. Scaunul susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, fiind realizat din spumă cu memorie de înalta calitate.

 

Scaun Gaming Genator V8 Negru/Alb

Siguranță și confort

Materialele din care este construit scaunul de gaming Genator V8 sunt extrem de rezistente, precum spumă cu memorie ori polipropilenă pentru baza stelată mobilă cu 5 roți anti-derapante, acest scaun poate fi folosit în siguranță de orice membru al familiei.

 

Scaunul susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, fiind realizat din spumă cu memorie de înalta calitate și prevăzut cu perne reglabile la nivel lombar și cervical.

 

Scaun Gaming Genator V8 Negru/Alb

Durabil și protector

Scaunul Genator V8 se remarcă prin durabilitate. Șezutul și spătarul sunt îmbrăcate în piele ecologică rezistență la frecare și ușor de curățat.

Baza stelată și cotierele sunt confecționate din polipropilenă, un material rezistent la schimbările de temperatura și la trecerea timpului.

 

Tapițerie de ultimă generație

Tapițat este din piele ecologică rezistență la frecare și extrem de plăcută la atingere, asigură un mediu uscat și igienic, împiedicând transpirația și asigurând o bună ventilație, chiar și în timpul multor ore de utilizare.

 

Spumă cu memorie de înaltă calitate

Spuma cu memorie ajută la creșterea confortului și asigură o poziție corectă a coloanei vertebrale

Cotiere 2D reglabile

Cotierele confortabile, reglabile în  două direcții- sus-jos, fabricate dintr-un material moale și rezistent la deformări, vă permit să vă odihniți brațele.

Scaun Gaming Genator V8 Negru/Alb

Roți anti-derapante

Roțile scaunul de gaming sunt realizate din material special conceput pentru protecția podelelor.

Scaun Gaming Genator V8 Negru/Alb

Mecanism TILT

Scaunul este dotat cu mecanism TILT, ce permite utilizatorului un balans relaxant, experiența jocului fiind una maximă, scaunul  putându-se regla în funcție de nevoile d-voastră: atât înălțimea scaunului cât și unghiul spătarului, de la 90 la 180 de grade, poziția poate fi complet adaptată la cerințele individuale.

 

Piston cu mecanism GAS-LIFT

Mecanism cu o rezistență sporită în timp, ce permite utilizatorului să poată regla înălțimea scaunului printr-o simplă acționare a manetei.

Baza din polipropilenă rezistență

Baza stea standard pentru acest model este din polipropilenă piramidală, cu rezistență foarte mare la uzură și ușor de întreținut.

 

Scaun Gaming Genator V8 Negru/Alb

Culoare vibrantă

Scaunul de gaming Genator V8, un scaun de birou destinat pasionaților de gaming și nu numai, o piesă de mobilier futuristă, creează un ambient energic în orice încăpere, surprinde prin culoare și încântă de la prima utilizare, fiind modern și versatil.

 

Construcție ergonomică

Este ergonomic și oferă confort sporit utilizatorului. Grație funcțiilor de reglare a înălțimii șezutului, înclinare pe spate la 90 – 1800, blocare în poziția dorită și pivotare a scaunului la 3600 sunt facilitate mișcările naturale, iar fiecare element al scaunului îndeplinește cerințe ergonomice ridicate.

Informații suplimentare

Marca

GENATOR

Model

V8

Culoare

Negru/Albastru

Înălțime reglabilă șezut

47-57 cm

Sezut (lxA)

56×51 cm

Spătar (lXH)

55×83 cm

Înălțime cotieră

66-76 cm

Lățime totală scaun

72 cm

Înălțime totală scaun

123-13 cm

Adâncime totală

76 cm

Greutate maxim admisă

150 kg

Tapițerie

Piele sintetică, rezistentă la frecare

Materiale

Spumă cu memorie, burete respirabil

Cotiere

2D reglabile

Roți

Antiderapante

Piston

Gaz

Bază

PP rezistent

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun Gaming Genator V8, piele ecologică, Negru/Albastru”